Produkter för transport

New content item

Förbered din fordonspark för framtiden.

Slovenien: Eurotek

slovenia_MFP_1436

Eurotek Trebnje, d.o.o., som grundades 1995, är ett mångsidigt åkeri som fraktar varor över hela Europa. Med 250 bilar och 280 släp hanterar de allmänna godstransporter för en mängd olika sektorer: papper, textil, livsmedel och bränsle, för att bara nämna några. De är också specialiserade gentemot fordonsindustrin och transporterar såväl bildelar som bilar. Sammanlagt kör deras flotta 30 miljoner km per år.


Enligt underhållschefen Damjan Robar är ContiPressureCheck™ den perfekta lösningen för dem eftersom de vill behålla kontrollen internt i företaget.


Hur skulle du beskriva nyckeln till framgång för ditt företag?

Rationalisering av kostnader. Under de senaste åren har vi lagt ner otroligt mycket jobb på att minska bränsleförbrukningen, utföra regelbundet underhåll på bilar och släp, minska straffavgifterna för fordon som inte uppfyller kraven och utbilda förarna i smart användning av farthållaren etc.


Varför var du intresserad av en lösning för däcktrycksövervakning?

Med den nya ägaren tvingades vi vidta många däckrelaterade åtgärder på grund av rationaliseringsskäl. Vårt mål var att sköta däckkontrollen själva, eftersom vi har egen personal, och ContiPressureCheck™ är därför en perfekt lösning för vår fordonspark. Systemets fördelar är realtidskontroll, realtidsinformation, optimerat däckslitage och optimal bränsleanvändning. Vi hade inga tvivel när det gällde systemet eftersom presentationen var otroligt bra.


Nu när ni använder det, vad tycker du om ContiPressureCheck™? Vilka är de största fördelarna för er?

Systemet är extremt effektivt tack vare fjärrövervakningen i realtid, möjligheten att övervaka fordonen via fjärrstyrning och de omedelbara varningarna. Allt detta avspeglas i bränsleförbrukningen. Vi behöver inte längre vänta tills lastbilen kommer till verkstaden för att kontrollera alla parametrar. Den största fördelen är att körsträckan har ökat genom att vi undviker onödiga stopp.


Hur har ContiPressureCheck™ hjälpt er att stärka företaget?

Systemet är till stor hjälp i arbetet mot ett av våra strategiska mål: kostnadsrationalisering.

slovenia-eurotek-quote
slovenia_MFP_1457

Skulle du rekommendera ContiPressureCheck™?

Ja. (Eller nej förresten, jag vill inte dela hemligheten bakom våra framgångar.)


Vad anser du om interaktionen med Continentals medarbetare?

Hittills har samarbetet fungerat utan problem.


På vilket sätt tillför Continental mervärde till ditt företag eller bidrar till företagets framgång, när det gäller t.ex. däck, regummering och olika tjänster?

Det här är en helhetslösning som stärker vårt företag. Från däck till däcktryck och temperaturkontroll.


Vill du tillägga något?

Fortsätt på samma sätt.