Produkter för transport

New content item

Förbered din fordonspark för framtiden.

Portugal: Horatotal Transportes

Paulo Maia, from HTT – Hora Total Transportes

Paulo Maia på HTT, Horatotal Transportes, berättar om företagets erfarenheter av Continentals system för däcktrycksövervakning: fördelarna och den otroliga förbättringen av transportföretagets resultat.

 

Vad är HTT? Vilken typ av verksamhet bedriver ni?

HTT är ett varutransportföretag som erbjuder alla typer av transporter, nationellt och internationellt och med en populär expresservice.

 

Vad är hemligheten bakom HTT:s framgångar?

HTT:s framgångar bygger på tre huvudsakliga faktorer: Personal, kunder och uppdaterad utrustning. Vi bryr oss om våra medarbetare och gör vårt yttersta för att ge dem bästa möjliga arbetsförhållanden. Våra kunder är fokus för vårt dagliga arbete, och vi försöker förutse deras behov och tillgodose deras önskemål. Vår fordonspark är ca tre år gammal och har alla egenskaper som krävs för säker och bekväm körning.


Vilka fördelar såg du med en lösning för övervakning av däcktryck?

I vår typ av verksamhet har varje sekund betydelse. Våra lastbilar körs dygnet runt och ett oförutsett stopp kan få oförutsägbara konsekvenser. Eftersom varje bil kör 2 500 mil/månad är bränsleeffektiviteten också en viktig faktor för företaget. Den viktigaste däckegenskapen för oss är bränsleförbrukningen. I takt med att bränslepriserna stiger måste vi bli alltmer effektiva och jobba smartare, och Continentals däcktrycksövervakning är ett viktigt verktyg som hjälper oss att nå våra mål. 

Paulo Maia, from HTT – Hora Total Transportes

Vilken feedback har du fått från dina kollegor/medarbetare (t.ex. bilansvarig, verkstadschef och förare) som använder ContiPressureCheck™/ContiConnect™?

De är otroligt positiva. De förare som redan har systemet gillar det väldigt mycket. De får information om att däcken har rätt tryck och systemet varnar för potentiella problem, t.ex. långsamma tryckfall som skulle kunna leda till däckhaverier. Bara det faktum att de, när de slår på tändningen på morgonen, ser att alla däck är okej är ett stort plus för dem. Och de vet att om något inte är som det ska med däcken får de omedelbart en varning från systemet.


Vad anser du om interaktionen med Continentals medarbetare?

I alla professionella kontakter mellan vårt företag och Continental har Continentals medarbetare alltid arbetat outtröttligt och engagerat för att HTT ska få största möjliga värde per km, och de har alltid uppfyllt vårt företags behov och förväntningar.

 

På vilket sätt tillför Continental mervärde till ditt företag eller bidrar till företagets framgång?

HTT ser Continental som en samarbetspartner, inte en leverantör. Deras kommersiella och tekniska team är alltid tillgängliga.

portugal-quote