Produkter för transport

New content item

Förbered din fordonspark för framtiden.

Slovenien: BZ Transport

Serbia-Slovenia_MG_5971_web

BZ Transport grundades i Slovenien 2010. Företaget ägnar sig åt transport av nya och begagnade bilar från Europa. Vd Slobodan Okosanović berättar mer om företaget och sina erfarenheter av Continentals digitala lösningar. För honom är nyckeln till framgång människorna de arbetar med, och hittills är både medarbetare och affärspartners nöjda med Continentals system.


Varför var du intresserad av en lösning för däcktrycksövervakning?

För att förbättra och underlätta kontrollen, och framförallt av säkerhetsskäl. Systemets fördelar är lägre kostnader och högre säkerhet, och vi tvivlade aldrig på att det skulle ge resultat. Om jag hade tvivlat skulle jag aldrig ha monterat det.


Nu när ni använder det, vad tycker du om ContiPressureCheck™? Vilka är de största fördelarna för er?

Vi har alltid tillgång till korrekt information. Vi kan även se historik. Den störta fördelen med systemet är säkerheten. Om något händer med däcket är det lättare att se ifall det beror på felaktigt lufttryck eller överhettning. Det är också lättare att avgöra varför fel uppstår.


Hur har ContiPressureCheck™/ContiConnect™ hjälpt er att stärka företaget?

Tidigare var vi tvungna att kontrollera däcken varannan månad, men det slipper vi nu. Kontrollkostnaderna har minskat samtidigt som vi har fått bättre kontroll över däcken.

serbia-bz-transport-quote
Serbia-Slovenia_MFP_1030_be

Vi upplever stor skillnad eftersom vi nu har konstant överblick över däcktrycket, vilket även leder till minskad bränsleförbrukning. Däckens och stommarnas livslängd har definitivt förbättrats eftersom däcktrycket alltid är korrekt. I detta sammanhang är det också viktigt att man alltid kan lita på att den som har monterat däcken också har fyllt dem till rätt nivå.


Skulle du rekommendera ContiPressureCheck™?

Ja. Särskilt på grund av säkerheten och mätresultatens tillförlitlighet.


Vad anser du om interaktionen med Continentals medarbetare?

Samarbetet fungerar bra, men vi är också extremt nöjda med den rådgivning vi får från Continental.


På vilket sätt tillför Continental mervärde till ditt företag eller bidrar till företagets framgång, när det gäller t.ex. däck, regummering och olika tjänster?

Genom däckkvalitet, välorganiserad logistik och snabb leverans av däck. Dessutom erbjuder de regummering, som vi planerar att använda i framtiden.


Vill du tillägga något?

Jag skulle vilja berömma hela Continental-teamet för deras arbete och engagemang.