Produkter för transport

stage_goods_TT

Continentals Lastbilsdäck

”Bärgar-Karin” blir ny ambassadör för Continental Däck

13/01/2020
New content item

”Bärgar-Karin” blir ny ambassadör för Continental Däck

Karin Jedselius, känd som ”Bärgar-Karin” arbetar på Assistancekåren och medverkar i TV-programmet Vägens Hjältar på Kanal 5. Från 2020 är hon också ny ambassadör för Continental Däck i Sverige.

 

- Karin har erfarenhet av tung trafik, och delar vardagen med många av våra kunder som är yrkesförare. Hon ser dagligen hur viktigt det är att prioritera säkerheten på våra vägar, oavsett om man sitter i en lastbil eller är på väg till fjällen med familjen. Tillsammans kommer vi jobba för att nå såväl yrkesförare som privatbilister för att sätta ljus på en mängd frågor som rör bilkörning och säkerhet. Från körstil och riskmedvetenhet till vikten av att välja rätt däck för att ge bilen bästa tänkbara grepp i alla situationer. Samarbetet är en av alla insatser vi gör för att nå vårt uttalade mål om att minska antalet olyckor och skadade i trafiken till noll, säger Frida Fransson, Communication & Trade Specialist på Continental Däck Sverige.


Karin Jedselius började sin karriär bakom ratten med att köra timmerbil innan hon tog steget över till Assistancekåren med bärgning och vägassistans. Karin utgår ifrån Örebro, där hon lever tillsammans med sina två små barn. Samarbetet kommer att synas i såväl Karins som Continentals sociala kanaler, och hon kommer också att medverka vid mässor och evenemang under året. Sedan tidigare samarbetar Continental Däck i Sverige också med racingföraren Mikaela Åhlin-Kottulinsky, som är högaktuell i det världsomspännande nya mästerskapet Extreme E.


Följ med oss på resan via våra sociala medier:

Vi finns på Facebook, Continental Däck Sverige och Instagram, Continental_Swe 


För mer information, kontakta Frida Fransson, Communication & Trade Specialist på Continental Däck Sverige på +46 730 28 93 45 eller frida.fransson@conti.de.

 

Continental utvecklar helt nya tekniker och tjänster för hållbar och sammankopplad transport av personer och produkter. Teknikföretaget grundades 1871 och erbjuder säkra, effektiva, intelligenta och prisvärda lösningar för fordon, maskiner, trafik och transport. 2018 uppgick Continentals preliminära försäljningsresultat till 44,4 miljarder euro, och företaget har för närvarande fler än 240 000 anställda i 60 länder och marknader.

 New content item
Kontakt
michael_nehring
Michael Nehring

Media Relations Manager

Region EMEA

Buettnerstrasse 25

30165 Hanover, Germany

+49 511 938-21813

Kontakt
Anna Stuhlmeier
Jürgen Sorg

Head of Media Relations & PR
Truck Tires EMEA

Continental AG l Tire Division

Büttnerstrasse 25

30165 Hannover, Germany

+49 511 938-2206

Kontakt
Press Contact Alena Bauer
Alena Bauer

Press and PR Manager

Truck Tires EMEA

Continental

Büttnerstraße 25, 30165 Hanover, Germany

+49 511 938-26199