Produkter för transport

New content item

Trailerdäcket med A i rullmotstånd.
Och 3PMSF.

Vad användarna säger: ContiPressureCheck™

Experiences with ContiPressureCheck™

Sieckendiek Germany

Sieckendiek, Tyskland

”Inga driftstopp på grund av däckproblem"

"Sedan vi utrustade våra fordon med ContiPressureCheck har vi inte haft några driftstopp på grund av däckproblem – vi är helt sålda på systemet och kan helhjärtat rekommendera det. Det fungerar helt felfritt.”

Stefan Rinker, chef för Fritz Sieckendiek GmbH & Co. KG

cpc-testimonials-devereux

Devereux, Storbritannien

”Kort efter att vi installerat systemet upptäckte det ett tryckfall i ett däck. Vi reparerade punkteringen och kunde därför spara in kostnaden för ett nytt däck. Det innebar att systemet hade betalat sig självt redan första gången det upptäckte ett problem.” 

Jimmy Savage, verkstadschef på Devereux Transport

cpc-testimonials-wj-roadmarkings

WJ Roadmarkings, Storbritannien

”ContiPressureCheck ger föraren information om att däcken håller rätt tryck och varnar för potentiella problem, som t.ex. ett långsamt tryckfall som skulle kunna leda till ett däckhaveri.

Eftersom man får en tidig varning för ett problem kan man åtgärda det direkt och undvika de kostnader och besvär som ett däckhaveri skulle medföra.” 

Scott Logan, transport- och verkstadschef på WJ Roadmarkings

Transport Gheeraert, Belgien

”Sedan vi började använda ContiPressureCheck har vi avsevärt minskat våra kostnader för diesel, punkteringar och underhåll. Det betyder att vi inte bara sparat tid och pengar, utan vi kan även ge våra kunder en mycket pålitligare service. Systemet är enkelt att installera och sköta. Andra positiva effekter är minskade utsläpp av koldioxid och större säkerhet för förare, gods och fordon pga. färre plötsliga tryckfall.” 

Peter Gheeraert, ägare till Transport Gheeraert