Produkter för transport

New content item

Trailerdäcket med A i rullmotstånd.
Och 3PMSF.

Vad användarna säger: Bussföretag

Erfarenheter med Continentals bussdäck.

Sieckendiek Germany

Sieckendiek, Tyskland

”Vi vill vara säkra på att våra kunder kommer fram till sina färdmål på ett säkert sätt och enligt tidtabellen. Därför är säkerheten och kvalitén på våra bussar helt avgörande för oss. Det gäller även premiumdäck. De nya Conti Coach-däcken uppfyller våra hårda krav: fantastisk komfort, perfekt väghållning och låga ljudnivåer – egenskaper som våra kunder verkligen uppskattar.”

Ingo Kehl, chef för Sieckendiek GmbH & Co. KG

PVG Salzwedel, Tyskland

”...en säker och njutbar körupplevelse...”

”De flesta av våra passagerare är skolbarn, därför är säkerheten särskilt viktig för oss. Eftersom mindre vägar och andra viktiga ytor oftast snöröjs senare på dagen eller inte alls, är vinterdäck absolut nödvändiga. Enligt våra förare ger HSW Scan-däckens väggrepp en säker och njutbar körupplevelse under vinterförhållanden.”

Verkehrs AG Freiburg, Tyskland

”...bättre bromsegenskaper och styrprecision...”

”Vi använder vinterdäck för våra passagerares, förares och fordons säkerhet. Den komfort som vinterdäcken erbjuder på både torra och våta underlag skiljer sig inte från HSU1-däck. Dessutom uppskattar vi bättre bromsegenskaper och styrprecision.”

Wricke Touristik, Tyskland

”...positiva kommentarer från passagerare...”

”Även innan det blev lagstadgat bytte vi ofta till vinterdäck för säkerhetens skull. Tack vare märkningen med en snöflinga på sidan av HDW Scandinavia-däcken, upptäckte passagerarna det och vi fick positiva kommentarer från dem.”