Produkter för transport

New content item

Trailerdäcket med A i rullmotstånd.
Och 3PMSF.

Vad användarna säger: Godstransporter

Erfarenheter med Continentals lastbilsdäck.

Testimonials ContiPressureCheck

Patinter S.A., Portugal

”...körsträcka, regummeringsmöjligheter och säkerhet.”


”De viktigaste egenskaperna för oss är bränsleförbrukning, körsträcka, regummeringsmöjligheter och säkerhet. Continental är en värdefull partner och erbjuder oss ett pålitligt produktpaket. Med tanke på kvaliteten och prestandan hos Continentals premiumdäck, är kostnaden mindre viktig. Continental finns alltid tillgängliga med en pålitlig och högkvalitativ service.”

Francisco Polonio, ägare till Patinter

Schenker AB, Sverige

”Högsta kvalitet och ett europeiskt servicenätverk är det vi uppskattar mest.”

Continental är ett högkvalitativt premiumdäck med en bra däckstomme. Långdistansdäck måste kunna erbjuda hela paketet – och det gör Continentals däck. Högsta kvalitet och ett europeiskt servicenätverk är det vi uppskattar mest.”

Ola Ahlqvist, VD och Rustan Eliasson, fordonschef

Schenker i Sverige:

Schenker AB bildades i oktober 1998 när BTL Sweden och Schenker Transport gick samman i ett företag. Sedan dess har företaget utvecklats snabbt.

I Sverige erbjuder Schenker en rad olika inrikes och internationella transport- och logistiktjänster till företag. Med avancerade trafik- och informationssystem, hårda kvalitetskrav, miljömässig erfarenhet och effektiva logistiktjänster, kan Schenker erbjuda strategisk utveckling inom logistik och rådgivning.

I Sverige har Schenker 4 177 anställda, fördelade på 2 140 tjänstemän och 1 977 kollektivanställda. Dessutom arbetar ca 7 000 människor indirekt för företaget via dotterbolag.

Wackfelt Transport AB, Sverige

”...rätt pris för hela paketet.”


”Det viktigaste för mig är att jag alltid kan lita på prestandan. Det vi behöver är en pålitlig produkt så att vi kan möta våra deadlines. Sedan vi började köra med Continental har vi kanske haft ett däckhaveri per år. Så däcken är mycket pålitliga.

Förut använde jag Michelin, men jag var inte nöjd med servicen eftersom jag inte kunde lita på den. Efter det bytte jag till Bridgestone men tyckte inte att kvaliteten var bra. Så nu använder jag bara Continental.

Continental erbjuder rätt pris för hela paketet. Det är mycket viktigt för mig. Erbjudandet innehåller det jag behöver – utmärkt service och bränsleekonomi. Den personliga kontakten är jätteviktig. Min kontaktperson på Continental tar hand om den tekniska delen och ger mig en mycket professionell service. Jag kan alltid lita på honom.”

Jonas Wackfelt, ägare