Produkter för transport

Winter Stage Birdview

Möt vintern med tillförsikt.

ContiLifeCycle™

ContiLifeCycle-anläggningen

Image

ContiLifeCycle-anläggningen integrerar en toppmodern anläggning för regummering av buss- och lastbilsdäck med en egen gummiåtervinningsenhet i industriell skala. Tekniken som utvecklats av Continental har belönats som en miljömässig innovation av det tyska miljöministeriet.

Läs mer här

ContiLifeCycle™ världen runt

Kunder över hela världen kan dra nytta av ContiLifeCycle™. Vill du se en översikt över våra ContiLifeCycle™-aktiviteter?

Läs mer här

CLC-anläggningen i Hannover-Stöcken sätter ny standard för hållbarhet

Den nya ContiLifeCycle-anläggningen är den enda produktionsanläggning i världen som förenar däckåtervinning och regummering under ett och samma tak. Därmed sätter den en ny standard för hållbarhet.

Läs mer här

ContiLifeCycle™ i regionen Americas

Image

Idag har Continental över 30 auktoriserade ContiTread-återförsäljare i Kanada, USA, Mexiko, Ecuador, Chile och Brasilien.

Läs mer här

Vår ContiLifeCycle-anläggning i Petaling Jaya, Malaysia

Image

Planeringen och förberedandet av ContiLifeCycle-regummeringsfabriken började i mitten av 2011 med planeringen av en ny layout, uppgradering av utrustningen och ett nytt produktionsledningssystem.

Läs mer här

Continental LifeCycle™: Däcken får nytt liv för en renare värld

Image

Continentals affärsenhet Commercial Specialty Tires erbjuder ett regummerat massivt gummidäck som heter Continental LifeCycle™.

Läs mer här

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Klicka här om du vill läsa mer eller ändra dina inställningar för cookies.