Produkter för transport

New content item

Trailerdäcket med A i rullmotstånd.
Och 3PMSF.

ContiLifeCycle™

ContiLifeCycle-anläggningen

Image

ContiLifeCycle-anläggningen integrerar en toppmodern anläggning för regummering av buss- och lastbilsdäck med en egen gummiåtervinningsenhet i industriell skala. Tekniken som utvecklats av Continental har belönats som en miljömässig innovation av det tyska miljöministeriet.

Läs mer här

ContiLifeCycle™ världen runt

Kunder över hela världen kan dra nytta av ContiLifeCycle™. Vill du se en översikt över våra ContiLifeCycle™-aktiviteter?

Läs mer här

CLC-anläggningen i Hannover-Stöcken sätter ny standard för hållbarhet

Den nya ContiLifeCycle-anläggningen är den enda produktionsanläggning i världen som förenar däckåtervinning och regummering under ett och samma tak. Därmed sätter den en ny standard för hållbarhet.

Läs mer här

ContiLifeCycle™ i regionen Americas

Image

Idag har Continental över 30 auktoriserade ContiTread-återförsäljare i Kanada, USA, Mexiko, Ecuador, Chile och Brasilien.

Läs mer här

Vår ContiLifeCycle-anläggning i Petaling Jaya, Malaysia

Image

Planeringen och förberedandet av ContiLifeCycle-regummeringsfabriken började i mitten av 2011 med planeringen av en ny layout, uppgradering av utrustningen och ett nytt produktionsledningssystem.

Läs mer här

Continental LifeCycle™: Däcken får nytt liv för en renare värld

Image

Continentals affärsenhet Commercial Specialty Tires erbjuder ett regummerat massivt gummidäck som heter Continental LifeCycle™.

Läs mer här