Produkter för transport

stage_goods_TT

Continentals Lastbilsdäck

Affärsenhet: Commercial Vehicle Tires

Continental är en av världens ledande tillverkare av däck för kommersiella fordon. I våra anläggningar runt om i världen producerar vi däck till en rad olika applikationer som karaktäriseras av olika fordon, vägförhållanden och kundkrav samt förarens beteende. Vårt produktsortiment innehåller lastbilsdäck, bussdäck och däck till kommersiella specialfordon. Affärsenheten håller på att utvecklas från endast däcktillverkare till en leverantör av lösningar, och erbjuder även tjänster och lösningar som ContiLifeCycle™, ContiPressureCheck™ och Conti360°, som hjälper våra kunder att optimera sin verksamhet.

The Commercial Vehicle Tires business unit focuses on customers with an entrepreneurial mindset. We are constantly re-investing the tire and the accompanying services - with the aim of creating comprehensive solutions for professional tire management.

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Klicka här om du vill läsa mer eller ändra dina inställningar för cookies.