Produkter för transport

New content item

Trailerdäcket med A i rullmotstånd.
Och 3PMSF.

Lediga jobb och karriärmöjligheter

Continental AG – High-performance products are derived from a high-performance culture

Continental Career - Let your ideas shape the future

Bromssystem, system och komponenter till drivlinor och chassin, instrumentering, infotainment-lösningar, fordonselektronik, däck och tekniska elastomerer är bara ett litet urval av Continentals breda produktportfölj.

Continental – Innovativt, internationellt, dynamiskt.

Continental ser sig självt som ett innovationsorienterat teknologiskt företag och är en av de ledande leverantörerna till bilindustrin över hela världen. Företaget har för närvarande ca 200 000 anställda i 53 länder och hade preliminärt en omsättning för 2014 på över 34,5 miljarder €.

På senare år har företaget genomgått en dynamisk förändring och växt på en global skala, inte minst på grund av en rad förvärv, och har därför kunnat inta en ännu starkare position på världsmarknaden. Företaget har under den här förändringsprocessen fått en fundamental erfarenhet – att företagskulturen spelar en avgörande roll. Frågor som ”hållbarhet”, ”framåtblickande innovationer” och ”lönsam tillväxt” har därför blivit viktigare.

Continental formar framtiden för rörliga nätverk.

Företaget gör individuell rörlighet säkrare, bekvämare och mer hållbar. Med hjälp av sina kärnkompetenser, produkter och tjänster, förbättrar Continental tillsammans med sina kunder bilkörningens säkerhet, komfort och glädje. Företagets produkter, teknologier och processer ger ett betydande bidrag till en hållbar rörlighet.

Våra anställda är nyckeln till framgång.

Det är särskilt våra anställda som gör Continental starkt. Företaget förväntar sig att de anställda är engagerade och målinriktade. Vi belönar framstående egenskaper och skapar det arbetsklimat som krävs för att förbättra och uppmuntra kvalitativt arbete. Continental ser det som en självklarhet att främja engagemang, kvalifikationer, utbildning, träning, flexibilitet och lojalitet. Stora investeringar görs i arbetsplatserna inom hela företaget. Företaget har åtagit sig att tillhandahålla hälsosamma arbetsförhållanden och garantera säkerheten på arbetsplatsen. Alla anställda på Continental ska ha samma möjligheter oavsett ålder, nationalitet, kön, religion, ursprung eller sexuell läggning.

Continentals Employer Brand

Vår Employer Brand uttrycker vad Continental står för idag: Innovation, Internationalitet, Passion och Framgång.

 

Lediga tjänster Continental Däck Sverige AB

Distriktsansvarig säljare Småland/Blekinge

Marketing Communication Specialist

Mer information om Employer Brand & kärriärsmöjligheter hittar du på webplatsen Jobs & Careers.