Produkter för transport

Conti CrossTrac

Två världar. En lösning.

Conti CrossTrac-däck lever längre.

Slit ut däcken först. Regummera efter det. Conti CrossTrac-däck lever längre

Förstklassiga gummiblandningar, Continentals främsta experter och ett extra mått av gummi. Det är vad Conti CrossTrac-däcken är gjorda av. Och tack vare däckens robusta stommar kan däcken leva flera liv än bara ett.

Start

1. Hållbar stomme

De hållbara stommarna med sin enastående strukturella stabilitet är en av anledningarna till att Continental-däcken är så ekonomiska. Mer gummi i den översta delen av kontaktområdet innebär ett extra skyddande lager som minskar risken för punktering.

2. Vulstförstärkning

Tillverkad av extra stabila gummiblandningar för extra slittålighet. Vulstringens placering ger en optimal lastfördelning under alla lastningsförhållanden.

ContiLifeCycle

Redo för en regummering? Välkommen till ContiLifeCycle™.

Continentals avancerade varm- och kallregummeringslösningar ger extra mil under ett andra eller tredje liv för däcket. Det är inte bara bra för din budget utan även för miljön – återanvändning av däckstommen sparar energi och resurser.

ContiRe™ – för riktigt het prestanda

Varmregummerade däck förnyas från vulst till vulst genom att man tillämpar samma teknik som på nya Continental-däck. Varje ContiRe™-däck har genomgått omfattande kvalitetstester och täcks av en omfattande garanti.

Conti CrossTrac ContiTread

ContiTread™ – en kall beräkning

Continentals sortiment av nya slitbanor för kallregummering bygger på den allra senaste tekniken. För att säkerställa högsta möjliga produkt- och processkvalitet görs regummeringen endast av certifierade samarbetspartners.


Find out more about ContiLifeCycle™.