Produkter för transport

Conti CrossTrac

Två världar. En lösning.

Digital Däckövervakning

Ta det till nästa nivå. Med digital däckövervakning.


För lågt lufttryck i däcken är en av de vanligaste orsakerna till däckhaverier och servicesamtal. Men visste du att om däcktrycket är 20 % för lågt så förkortas däckstommens livslängd med 30 %? Därför är det viktigt att kontrollera däcktrycket och -temperaturen för att minska slitaget, sänka kostnaderna och maximera drifttiden. Förbered din fordonsflotta för framtiden med Continentals innovativa däckövervakningslösningar – som nu även finns tillgängliga för anläggningsfordon.

Digitalization Construction

Redo för framtiden – med intelligenta sensorer inuti däcket

Continental däcksensorer är själva kärnan för Continentals digitala däckövervakningssystem ContiPressureCheck™ och ContiConnect™. De intelligenta sensorerna övervakar konstant temperatur och lufttryck på däckets insida och tillhandahåller data som visas på instrumentbrädan – oavsett om det är inne i förarhytten eller på en webbportal som övervakar fordonsflottan.

Start


Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Klicka här om du vill läsa mer eller ändra dina inställningar för cookies.