Produkter för transport

Conti CrossTrac

Två världar. En lösning.

Två världar. En lösning.

Conti CrossTrac. Fortsätter bara att rulla.

Conti CrossTrac tire line


Komplexa utmaningar. Kompetenta lösningar.

Den nya däckserien Conti CrossTrac har utformats baserat på den senaste tekniken för däck och Continentals mångåriga erfarenhet, i vetskap om att däcket måste klara de tuffaste kraven under en mängd olika situationer. Resultatet är en balanserad flexibilitet med enastående hållbarhet, grepp och robusthet för krävande vägförhållanden men ändå komfortabelt på den vanliga vägen – en däckserie som är precis så flexibel och anpassningsbar som din verksamhet kräver. Med Continentals premiumdäck drar du dessutom nytta av en komplett lösning för din verksamhet: Conti CrossTrac-däcken lämpar sig perfekt för de digitala däckövervakningslösningarna ContiConnect™ och ContiPressureCheck™. Och när däckmönstret är för slitet får de ett andra liv som en del av ContiLifeCycle™.

Conti CrossTrac HD3

Ostoppbart på grus

Med sitt förbättrade motstånd mot stickskador och gummiflisor har Conti CrossTrac-däcken visat sig vara otroligt pålitliga i alla offroad-tillfällen och under svåra förhållanden.

Conti CrossTrac HD3 Tread

Tillförlitliga på vägen

Conti CrossTrac-däcken uppfyller alla dina krav för körning på vanlig väg perfekt: de levererar lång livslängd, smidig hantering och sänkt bränsleförbrukning.

Smart på ett robust sätt. Mångsidiga med ett bra grepp.

Vanligtvis gör mönster som designats med breda spår för optimalt grepp att däcken slits snabbare på torra, asfalterade vägar. Men med sitt innovativa däckmönster och sina avancerade gummiblandningar erbjuder Conti CrossTrac den perfekta balansen mellan prestanda för körning vid byggarbetsplatser och på asfalterade vägar.

Conti CrossTrac HS3

Optimal manövrering för styraxeln

Conti CrossTrac HS3-däcken har ett optimerat däckmönster med fyra spår och stora ribbor för jämnt tryck över hela slitbanan. De utmärkta nötningsegenskaper presterar otroligt bra både på asfalterade vägar och på lösa underlag.

Conti CrossTrac HD3
Conti CrossTrac HD3 Tread Pattern

Tillförlitlig grepp för drivaxeln

Conti CrossTrac HD3- däcken har ett rullriktningsbestämt mönster för utmärkt slitstyrka på vanlig väg och enastående grepp vid offroad-användning.

Conti CrossTrac HT3
Conti CrossTrac HT3 Tread Pattern

Lång livslängd för traileraxlarna

Conti CrossTrac HT3-däcken har en extra kraftig och nötningsbeständig skuldra för bättre sidostabilitet. Slitbanans flexibla centrum anpassar sig efter alla ytor och minimerar riskerna med revor eller punkteringar.

Naturgummi. Aktivt kol.

1. Kimrök mot stickskador

En distinkt typ av aktiv kimrök i gummiblandningen garanterar imponerande motstånd mot stickskador och punkteringar.

2. Naturligt motståndskraftig

En extra hög andel naturgummi garanterar enastående robusthet och motverkar problem med gummiflisor.

3. Kombinerar två världar

Användning av olika gummiblandningar för däckets ovansida respektive bas skapar en bra balans mellan olika användningskrav. Basblandningen är optimerad för lågt rullmotstånd, medan blandningen som används för däckets ovansida är optimerad för optimalt grepp.