Produkter för personbilar / Van / 4x4

stage_image1_lg

Breda däck

Continental - Förstavalet för ledande biltillverkare

Image

Fordonstillverkare använder bara premiumdäck som uppfyller den högsta kvalitetsstandarden. För att garantera detta gör de mer än 100 olika tester innan ett däck godkänns som originalutrustning. Allt från höghastighetstester till våt och torr bromsprestanda, köregenskaper, komfort och ljudnivå samt livslängd. Endast om ett däck uppfyller alla krav som ställs av fordonstillverkaren kommer det att användas som originalutrustning. Det är det enda sättet att se till att däcket passar till bilen - vare sig det är en sportbil eller standardbil.

Av alla nya bilar i Europa rullar i genomsnitt var tredje bil ut från fabriken med däck från Continental, vilket gör oss till Europas främsta OEM-leverantör. Att alla stora och ledande biltillverkare i världen visar sådant förtroende för Continentals däck säger något om vilken kvalitet och prestanda våra däck håller. Om världens största billtillverkare litar på oss, så kan du också göra det.

Image

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Klicka här om du vill läsa mer eller ändra dina inställningar för cookies.