Produkter för personbilar / Van / 4x4

Vinn en fartfylld upplevelse

            med Mikaela Åhlin-Kottulinsky!

 
New content item

Vill du lära dig hur du kör säkrare i alla situationer? Just nu kan du och en vän tävla om en plats i förarsätet vid ett exklusivt provkörningsevent på Stora Holm i Göteborg den 21/9 kl 10-15. Som deltagare får du sätta våra testvinnande däck på prov under kontrollerade former på banan. På plats finns racingstjärnan Mikaela Åhlin-Kottulinsky, som delar med sig av sina bästa tips för att hjälpa dig ta dig fram så snabbt och säkert som möjligt.

 

Fem vinnare får ta med sig en vän till startlinjen - allt du behöver göra för att bli en av dem är att delta i tävlingen nedan. Senast den 12/9 vill vi ha dina svar. Lycka till!


Tack för att du har varit med och tävlat! Tävlingen är avslutad och vinnarna är kontaktade. 


 

Experter på hela kedjan från bromspedal till däck.

Continental grundades 1871, och har över 140 års erfarenhet av innovation inom trafiksäkerhet. Idag är vi en av världens största leverantörer till bilindustrin, vilket givit oss en gedigen kunskap om hela kedjan från bromspedal till däck. Det är en anledning till att våra däck så ofta utses till testvinnare av svensk och europeisk motorpress. Vårt senaste dubbdäck IceContactTM 3 är utvecklat i vår toppmoderna testanläggning i Hannover och under oräkneliga mil på svenska vintervägar - läs mer om en tyst revolution inom dubbteknik r.