Produkter för personbilar / Van / 4x4

Triatlet vs racerkører

Triatlet vs. Racingförare

Triatlet vs. Racingförare - Camilla vs. Mikaela

Camilla Lykke - Mikaela Åhlin Kottulinsky


Vad händer när du får en triatlet och en racingförare att byta sport? 

Continental tillverkar däck för både bilar och cyklar. Våra två ambassadörer Camilla Lykke och Mikaela Åhlin-Kottulinsky möts här och utmanar varandra inom sin egen sport. 

Camilla - Triatlet

Mikaela - Racerförare

Start
 


"Det var fantastiskt kul att få testa på Camillas sport! Men, framförallt så var det intressant att byta plats och få en inblick i hur en cyklist känner sig på vägen, likväl som jag tror Camilla tyckte det var intressant att se det från en bilförares perspektiv!"


Mikaela Åhlin-Kottulinsky - Racerförare

EPISODE 2 - Race

Start

"F ********** n" -är ljudet som kommer från Camilla när Mikaela maxar sin Cupra Ateca runt i de trånga kurvorna. Camilla måste erkänna att Mikaela med sin expertis kan pressa bilen och däcken hela vägen till gränsen. Se själva hur det går för Camilla när hon ska försöka följa efter Mikaela på racingbanan. 

New content item

Fantastiskt grepp på cykeln och för bilen – Black Chili

  • SportContact6 ™
  • Black Chili-blandningen ger maximalt grepp i alla riktningar och en utmärkt körupplevelse.
  • Kontrollerad styrning av krafterna ger maximal kontroll.
  • Aralon350 ™, det nya förstärkta hybridskiktet ger maximal stabilitet vid höga hastigheter upp till 350 km / h.Black Chili Compound


Fältets bästa allrounder: Continental Grand Prix 5000

Vare sig det är en högpresterande bil, snabb motorcykel eller kraftfull lastbil, är Continental kända som en tillverkare av utmärkta däck för alla typer av fordon. Cykling drar också nytta av vår innovativa teknik. Att välja rätt utrustning är avgörande när varje sekund räknas, och detta gäller särskilt i ett triathlon.

För triatleter som kräver den perfekta kombinationen av komfort, punkteringsskydd och lågt rullmotstånd är Continental Grand Prix 5000 den bästa allroundaren för varje tänkbart scenario. Den patenterade BlackChilli-gummiblandningen  ger utmärkt grepp, hög prestanda och lågt rullmotstånd. Till skillnad mot många andra gummiblandningar sker detta inte på bekostnad av slitstyrka, utan tvärtom så levererar Black Chili en ökad livslängd och dessutom med konstant prestanda, dessutom från första till sista kilometern. 


Oberoende tester har upprepade gånger bekräftat hur ovanstående erbjuder betydande fördelar för den tävlande cyklisten. Continental har dessutom försett däcket med revolutionerande Active Comfort Technology, vilket minskar vibrationerna dramatiskt och ger dig en skönare cykeltur. Lägg därtill helt nya Lazer Grip, en avancerad mikrostruktur som ger däcket ännu bättre kurvtagning.


Start