Produkter för personbilar / Van / 4x4

stage_image1_lg

För oss är 100-0 viktigare än 0-100

Brabus

En framgångshistoria – Brabus och Continental

Image

1. Utmaningar

Prestanda i överflöd och gränslös kraft - men alltid med komfort  

Oavsett om det är en smart-BRABUS Ultimate 112 med 112 hk, en Viano V8 med 425 hk, en GL 63 biturbo med 650 hk eller till och med en Rocket med 800 hk och ett vridmoment på otroliga 1100 Nm – alla superbilar från Brabus är de bästa i sin klass. Men även deras standardtrimmade sportbilar går i spetsen för vad biltillverkare kan erbjuda.

Image

Ett brett spektrum av olika fordon kombinerat med enorma krafter och tillbehör som ökar prestandan – allt detta ställer hårda krav på däckens egenskaper och stryktålighet.

Image

2. Prestanda

Städigt bättre prestanda – och alltid med rätt däck

Egna tillverkningsavdelningar gör att BRABUS har en kontroll över alla steg i processen som är unik i branschen. De kvalitetskrav som BRABUS ställer på sina egna utvecklingar, komponenter och produkter har lagt ribban högt inom bilindustrin.

Image

Med Continental har BRABUS fått en teknologipartner som både har stora kunskaper om tillverkning av sportiga premiumprodukter och passionerat kunnande om teknologi och prestanda.

De två företagen förenar sina kompetenser i utvecklingen och utprovningen av de senaste Conti SportContact-däcken. Målet är att driva på teknologin och tillverka högprestandadäck som är ZRZ-klassade (>240 km/h), och  som alltid ligger i framkant vad gäller styrprecision och bromsegenskaper. Det ger dig en både säker och sportig körupplevelse.

Image
Image

3. Framgångar

Brabus och Continental är konstruktiva sparringpartners och hjälper varandra med återkoppling under alla steg av utvecklingen. Allt detta uppnås utan att förlora fokus på det gemensamma målet, som är kontrollerbara och höga prestanda i alla hastigheter och för alla fordon. Samarbetet mellan BRABUS och Continental är något extra. Resultaten är imponerande. För att garantera att det så kommer att förbli, ingick de båda företagen ett samarbetsavtal vid IAA 2011.