Produkter för personbilar / Van / 4x4

Fortsätt vara mobil, vad som än händer

ContiSilent™ – Lägre kupéljud

Tystnad är ett ljud. Ett lyxigt ljud.

topic_intro_image1

ContiSilent™ är en ljudreducerande teknologi utvecklad av Continental.

Snabbfakta

  • Reducerat kupéljud på alla vägunderlag
  • ContiSilent™ fungerar i alla väder
  • Inga förändringar i övriga körprestanda
  • Ingen negativ inverkan på bränsleförbrukning, lastförmåga och hastighet
  • Samma montering och förvaring som för standarddäck
topic_intro_image1

Om teknologin

Mindre oljud, mer avslappning.

ContiSilent™ är en ljudreducerande teknologi utvecklad av Continental. Den är konstruerad för att reducera kupéljudet på alla vägunderlag. ContiSilent™-däck är utrustade med en inre dämpare i form av ett polyuretanskum som är limmat på insidan av däckmönstret. Oavsett temperatur förblir skummets struktur intakt.

ContiSilent™ hjälper till att reducera kupéljudet med upp till 9 dB(A) beroende på typ av fordon, hastighet och vägyta. Det är för närvarande bara tillgängligt för sommardäck och är kompatibelt med alla vanliga fälgar. Körprestanda påverkas inte och det finns ingen negativ inverkan på bränsleförbrukning, lastförmåga och hastighet. Vi rekommenderar montering på alla fyra hjulen.


topic_intro_image1

Tekniska detaljer

topic_intro_image1

Ett ContiSilent™-däck innehåller ett polyeterbaserat polyuretanskum. Det är stadigt fäst på insidan av däckmönstret med lim.

topic_intro_image1

Även i höga hastigheter reducerar ContiSilent™-däcket vägljudet i kupén med upp till 9 dB(A). Minskningen av kupéljudet beror på typ av fordon, hastighet och vägyta.

Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Klicka här om du vill läsa mer eller ändra dina inställningar för cookies.