Produkter för personbilar / Van / 4x4

stage_image1_lg

Sponsor av fotboll

Sponsor av fotboll

Fotbollens partner i generationer.

Ända sedan vi började sponsra fotboll 1995 (UEFA Champions League™), har Continental utökat sitt engagemang inom internationell fotboll.

sponsoring_02-Image

Continental har alltid varit synonymt med en kombination av kontrollerad spänning och ett pålitligt försvar. Precis som i en fotbollsmatch kan vi garantera ett rörligt utförande tillsammans med en perfekt strategi. Vi har kommit långt i vårt sponsorskap av landslag och ligor av världsklass, som t.ex. UEFA qualifiers™, UEFA EURO™ och naturligtvis FIFA World Cup™.

Och vi nöjer oss inte bara med stormatcher. Eller herrlag. Som en av de första aktiva sponsorerna av internationell damfotboll, stödjer Continental lag från USA, Storbritannien och Irland i den en gång så mansdominerade sporten.

sponsoring_04-Image

Allt det här har en viktig poäng: vår framträdande roll inom fotboll är inte bara en fråga om ren produktplacering, utan visar Continentals genuina passion för sport. 2005 lanserade vi till och med vår egen fotbollsplattform www.contisoccerworld.com, där alla våra engagemang samt relevant information om fotboll finns samlade.

Där finns t.ex. allt du behöver veta om UEFA EURO 2016™ i Frankrike, där vi firar den internationella fotbollsandan nästa gång. Vi tar fotbollen till arenan – på ett säkert sätt.

sponsoring_05-Image

ContiWarmUp

ContiWarmUp är ett av de säkra sätten att komma dit. Det är ditt ”uppvärmningsvarv” före tävlingen som ger dig en optimal arbetstemperatur, precis som ett däck skulle göra. Det är utvecklat i samarbete med ett antal framstående fotbollstränare och visar hur du kan värma upp på ett säkert sätt för att undvika skador under matchen.

Så börja röra på dig för en spännande och säker match – med omtänksamma hälsningar från Continental.

En sammanfattning av våra globala sponsorskap.


sponsoring_05-Image
Ytterligare information

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår sida. Mer information hittar du här