Produkter för personbilar / Van / 4x4

stage_image1_lg

Företaget

Cykeldäck

Tysk ingenjörskonst sedan 1871

New content item

Mer än 100 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av cykeldäck har gjort Continental till ett unikt företag i branschen.

Continental är den enda tyska tillverkaren av cykeldäck som också producerar sina däck i Tyskland. Att veta det är en stor drivkraft för våra ingenjörer och alla andra som är inblandade i tillverkningsprocessen, att alltid sträva efter nya innovationer.

I vårt teknologi- och utvecklingscenter i Korbach utvecklar vi ständigt nya revolutionära teknologier som t.ex. det oslagbara materialet Black Chili och den ultimata antipunkterings-teknologin Vectran™, som båda används av tävlingseliten.

Dessa teknologier kräver avancerade processer för att säkerställa vår legendariska kvalitet på slutprodukten. Våra innovationer, tillsammans med teknologierna ProTection och RaceSport för MBT-däck, kan bara tillverkas i vår fabrik i Tyskland – de är ”Handgjorda i Tyskland”.

För att kunna erbjuda det bästa däcket för alla ändamål, litar vi i lika stor grad på en dialog med professionella cylister, hobbycyklister och vardagscyklister.

Eftersom Continental är ett globalt företag har vi även högteknologiska tillverkningsanläggningar utanför Tyskland, där Continentals däck produceras med lika stor noggrannhet och engagemang. En sak som alla Continentals cykeldäck har gemensamt är att de är utvecklade i vårt teknologicenter i Korbach, Tyskland, där de även genomgår noggranna kontroller.

Vi står med själ och hjärta bakom frasen ”Handgjord i Tyskland” med alla våra produkter och teknologier.

Vi önskar dig mycket nöje i utforskandet av Continentals produkter! Vårt team arbetar hårt för din skull!

New content item


Vi använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Klicka här om du vill läsa mer eller ändra dina inställningar för cookies.